Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΤΖΆΜΠΑ ΚΑΊΕΙ Η ΛΆΜΠΑ, ΤΖΆΜΠΑ ΚΑΙ ΤΖΕΡΕΜΈ


Ομιλάτε ω ρε ζούδια. γιατί σούρατε το κουφάρι μέχρι σα δώ; ομιλάτε κι άμα κουτρουμπελήσει και καμίαν πατάταν από τον στόμαν σας θα κάνομε δεν την είδαμε.
θέτε να ψωνίστε και γκόμενα.. ομιλάτε.
μα έρχεσαι κύριε μου να σε καμαρώσουμε που κάθεσαι σαν το λεμέ ψιλολέλεκα στο σκαμπό. Μ αν δεν πλασάρεις μ αραγμένα κυβικά αυτό που είσαι, ό,τι σκατά κιο να σαι ρε παιδί μου, για την πορδή του κάβουρα θα σε περνάμε.
Ε άντε και τό δες τώρα συ το μπαρ θέατρον, τοιμάστηκες από πριν στην τουαλέτας παρφουμαρίστηκες έβαλες το καθαρό το σώβρακο ξαναξουρίστηκες προχθές τα πήρες πάλι, ε και τί; να σφάξουμε ρέγκες μεις τώρα που ξεπατικώνεις τον Σούλτσο; Όπα και τα χρυσά μανικετόκουμπα! ρε που τα σούφρωσες δάυτα; από κανάν ποτισμένον λαρισαίο τυρά. Εντάξει να τηνε δεχτώ την κουβέντα του Ζέπη "Το μπαρ φίλοι μου θέτει προδιαγράφες κοινωνικές". Α βρες εσύ κανάν τώρα που να τις έχει όλες δαύτες και να ναι κάθε μέρα πρώτη μουρή στο καβούρι. Γιγνώσκω ολημερίς στον αγώνα είμαστε προς τελειοποίησιν ιδίου κουφαρίου - άσχετα που αυτό ακριβώς που θέλομε να γίνει ποτές δεν είν έτοιμο, πάει στο σωρό για δεύτερα. Ε και δε μας χαλεί να ασχολιόμαστε με τ άδειο κουφάρι, καθότι πας λέει παραμέσα κείθε πιάνεις λίγο ουσία λίγο ψαχνό και λοιπά, κι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, βρώμισε. Ε και περνάν τα βράδια, σκαν οι φούσκες που φκιάνεις, τα κενά θρονιάζουν μες σε άλλες φούσκες, που ταχα μου σε λυπεί σα σκάνε και δαύτες
Ξεκόλα ρε Βαμβακούλα τη μιζέρια τούτη σ έφαγε δεν παίρνεις χαμπάρι ντιπ; κάνε ντε το αλισβερίσι σου με το ντουνιά. Δεν είναι το κουφάρι σου το σάπιο, επίκενδρον. Θα γίν η θάλασσα γιαούρτη και δεν θα χεις κουτάλια μετά.
πάμε τώρα έφυγες!

5 σχόλια:

  1. ..Ωπ! τι έγινε;!
    ..έσκασε κανας μουρέμπορας να πουλήσει μούρη;! (κι αυτήν δανεική και χρωστούμενη;)
    ..σφύρα του μεσιέ λοιπόν, ότι ένεκα οικονομικής κρίσης, δεν δυνάμεθα να αγοράσουμε!
    ..να πα να πουλήσει κοψοχρονιά πουθενά αλλού, μπας και ρεφάρει!
    (..μπούχτισες και συ από σούργελα μου φαίνεται! ας είναι, κλείνε εσύ την λάμπα πριν κοιμηθείς, μην καίει τζάμπα ..κι ασ' τους στημένους στα αζήτητα)
    Σέβια πολλά και χρονιάρικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δύσκολ η επικενωνία παιδιά δύσκολη
    να φύγουν τα παράσιτα με τον νέο έτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαντάμ, συγχαρητήρια! Δηλώνω κεραυνοβόλα θαυμάστριά σου και για την πάρτη σου μέχρι και δανειάκι καταναλωτικό χτυπάω, να έρθω να στα ακουμπήσω και να χεστείς στο λουλούδι. Άμα το μαγαζί σερβίρει και καθαρά ποτά, θα ξανάρθω σίγουρα.
    Καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθαρό σώβρακο;
    γουατ ντα φακ ις δατ;
    g r

    ΑπάντησηΔιαγραφή