Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΆΣΤΑ ΡΑΣΤΑ, ΦΆΕ ΠΆΣΤΑ (ΜΈΡΟΣ ΔΕΎΤΕΡΟΝ)

Δεν ξέρω τι περιμένετε ρε. Θέλετε τη Σούλα να σας κάμει κέφι παντού και πάντα, και αν δεν σας κάθετε ή δεν τη κατεβάζει ολάκερη τη μπουκάλα, τη λέτε ότι ψόφησε κιο βρωμίζει το κουφάρι της απ΄τη σαπίλα. Ρε! Σπινιάρ' η γάτα στο γιαούρτι; Ε όχι ρε. Δεν έχει ψάρια ο πάγος! Κι η Σούλα περνά τις "φάσεις" της. Δε ξέρω ρε που θα με βγάλει το ξενύχτι. Ώρες ώρες το υπηρετώ πιστά, σα να ήτο το ηθικότερον επάγγελμα όλων, σα να μένω άγρυπνη σκοπός στο μπαρ για να γιατρεύω τα καύκαλα τα δικά μου και των αλλονώνε, αλλά η νύχτα είναι μυστήριο τρένο, δε σε πλανά έτσι χωρίς λόγο, κάτι θέλει να πάρει από σένα, σιγά σιγά.., με τον τρόπο της. Τη μισώ φορά με τη φορά. Η αγάπη και το μίσος είν' οι δυό όψεις απ' το δίευρο, λέει ο Ζέπης. Εγώ θαρρώ τη μισώ τώρα πιο έντονα από κάθε άλλη φορά και θε να πάω Αθήνα. Η νύχτα εκείνη θα ΄χει να με κερδίσει πάλι απ΄ την αρχή και δε θα 'χω προηγούμενο λογαργιασμό με κανέναν. Άρχισε να ξηλώνει το πουλόβερ εδώ στο χωριό. Με ξέρει όλο απ' έξω κι ανακατωτά, ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να με κάνει ζάφτι, κι αυτό με χαλεί.. Το Ορτύκι ξέρει σε πια γουλιά Τζιμ Μπιμ θα ρευτώ και σε ποια θα σπάσω το ποτήρι. Μου πουλεί έρωτες ακόμα και παντρολογήματα και φοβούμαι μην κάνω μαλακία καμιά μέρα, βαρέσω μπιραλάχ, γκαστρωθώ και πλένω σώβρακα και φκιάνω κωλοτρυπιδόσουπες ολημερίς. Ο Κοκοβιός ξέρει πόση ώρα κάνω στο πορσελάνινο λεωφόρειο κι ο Μπαρμπα-Κώστας είναι μανάβης, ιδιοκτήτης μου, πελάτης το βράδυ, θείος, κουμπάρος ΚΑΙ αθλίατρος του χωριού! Πότε θα με πάρουν για ντοκιμαντέ;;; Δεν έχω λεφτά γαμώτι μου, δεν έχω! και θε να φύγω! μακριά.
Τι κοψοφλεβιά και δαύτην πάλι σήμερις ανάθεμα το ρεπερτόριό μου μέσα.



Όλα τα βλέπω σκοτεινά και μπερδεμένα
λες και με βρήκαν όλες οι καταστροφές
πάνω στην τρέλα μου συνάντησα και σένα
και η ζωή μου πήρε ανάποδες στροφές

Έχει θολώσει το μυαλό μου απ΄ το σκοτάδι
και η καρδιά μου έχει τόση μοναξιά
πάνω στην τρέλα μου μιλάς και συ γι΄ αγάπη,
εγώ βαθειά μου νιώθω μόνο παγωνιά

θα πάρω φόρα θα πάρω φόρα να τα γκρεμίσω
αυτά που μου 'χουνε μπερδέψει τη ζωή
θα πάρω φόρα θα πάρω φόρα να τα γκρεμίσω
να πάρω επιτελούς μια αναπνοή



Κι αν εφιάλτης μου είναι ότι παθαίνω κύρωση του ήπατος, φκιάχνομαι κι εγώ με τ΄ ότι κάποτε θα θάψω την Άντζελα που με γέννησε..

10 σχόλια:

  1. Νύχτα ξελογιάστρα … νύχτα όμορφη …. Σαν τις αναρτήσεις σου… που έχουν κάτι από θολούρα .. τσιγάρο και οινόπνευμα … κάνεις πολύτιμο το φτηνό… με τις λέξεις σου. φιλιά… και να περνάς από τα blog τον θαυμαστών σου … όχι για να μας κάνεις αριθμούς .. αλλά έτσι για να τα λέμε … αν μας καταδέχεσαι βέβαια γιατί είσαι πολύ άτομο …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε ρε την Αθήνα, μεγάλο μπουρδέλο και δήθεν! Τώρα βέβαια άμα γουστάρεις, άλλο. Όσο για την κοψοφλεβιά, μην την ψάχνεις, γενικό το κακό. Ακόμα και οι ηλίθιοι έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Βάστα γερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα οπως εισαι Αθηνα, θα σου πλερωσω το κτελ!
    Εισαι θεα, θα σαρωσεις ολα τα μαγαζια λεμε! Χεσε το ορτυκι και τον κοκοβιο, εδω μερια εχει χλεχλεδες να τους φας πολυ χρημα!

    (το videaki κορυφαιο, που το θυμηθηκες)
    din

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mporo na leo oti kapote doulepsa me tin kiria sto video clipi!ekei na deis nixta!
    alla i kiria Mairi thea,thea panta!
    kata t alla tsi poutanas to kagelo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με της Ρένας Βιολάντη το κομμάτι δεν απορώ που μερακλώσατε. Μαρία εσύ δούλεψες με τη Ρένα; Η κύρια Μαίρη ποια είναι; Για την αθήνα μασημένα τα λέτε. Γουστάρετε ή δεν γουστάρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τραγουδιστρια στο βιντεο ειναι η Μαίρη Μαραντη!!!!!Δεν την εχω δει ολη την ταινια αλλα τα σπανε εντελως στο τελος νομιζω.
    Βουλγαρης by the way

    ΑπάντησηΔιαγραφή